2012. február 23., csütörtök

AZ ERŐSZAK UTCÁI JAMES CAAN DVD - Jelenlegi ára: 898 Ft -

EREDETI LEMEZ
MAGYAR FELIRAT
Tartalom:
A Collateral – A halál záloga, az Embervadász, a Szemtől szemben,  Az utolsó mohikán és A bennfentes rendezőjénel legelső mozfilmje számos kritikus szerint még későbbi sikerfilmjeinél is jobb, a krimi műfaj egyik méltatlanul elfeledett ékköve!
Frank azt tartja, őt az állam nevelte fel. Élete negyven évéből tizenegyet rács mögött töltött, ahol nem csak a széftörés tökéletes technikáját tanulta meg egyik cellatársától, de rájött arra is, hogy mit szeretne elérni az életben: szeretne mintapolgárrá válni, szeretne hátat fordítani a bűnnek, szeretne egy kis házat, egy szerető feleséget, gyerekeket, egyszóval békés életet.
Immár négy éve szabadlábon van, és úgy tűnik, közel van ahhoz, hogy megvalósítsa álmát. Ahhoz azonban, hogy új életet kezdjen, pénzre van szüksége. A magányosan dolgozó profi tolvaj enged a csábításnak, és csatlakozik egy bűnszövetkezet nagymenő vezetőjéhez,  Leohoz, aki egy négymillió dolláros gyémántrabláshoz toboroz embereket. Ha bejön a terv,  Frank új életet kezdhet. De a baljós jelek arra utalnak, hogy ezúttal rosszul döntött…
 
EXTRÁK:
Előzetes



Jelenlegi ára: 898 Ft

Az aukció vége: 2012-02-22 22:56
. AZ ERŐSZAK UTCÁI JAMES CAAN DVD - Jelenlegi ára: 898 Ft

Fontos